Felhasználói dokumentáció Neked

Ha van hosszú távon üzemeltetett, akár belső, akár third party terméked, és a felhasználói dokumentációd hiányos vagy elavult, akkor a Balagile.com Felhasználói Dokumentáció szolgáltatása neked szól. Számtalan domainen edződött csapatunk pillanatok alatt felveszi a tempót és a terméket. A legmodernebb, skálázható megoldásokkal, a célpiacodhoz illeszkedő szövegekkel, videókkal, ábrákkal elkészítjük, frissítjük a dokumentációt.

Ezzel olyan erőforrásokat szabadítunk fel, amiket sokkal értékesebb dolgokra tudsz elkölteni

miközben a felhasználói élmény növekszik, és stresszmentesítjük a terméked.

Lásd Sprint Report Applikáció, saját termékünk felhasználói dokumentációja és videói, vagy a Progen Kft. zászlóshajó terméke, a sERPa, felhasználói dokumentációja és videói. Szívesen összekötünk a referenciában megjelölt cég képviselőjével is.

A szolgáltatás módja:

Ára: óradíjas vagy eredményalapú, ahogy szeretnéd.

Az első pilot után fel tudjuk mérni, hogy 2 hétes iterációkban mit és mikor fogunk tudni szállítani. Ezeket pontosan tudjuk árazni. 

Mindig nézd az alternatív költséget is! Azaz, hogy a kevés hozzáadott értéket tartalmazó, de szükséges feladatok helyett milyen felszabadított erőforrásokat tudsz a tényleges piaci értéket termelő munkákra átcsoportosítani.

2 hetes iterációkban dolgozunk,
2 hetente demózzuk az eredményt,
2 hetente elszámolunk.

Agilis transzformáció

Visszahívunk!