A senior csapat

Tornai Balázs

Senior Agile coach

15+ éve fejlesztett tudásra épít az a szervezeti transzformációs eszközkészlet, amit sikerrel alkalmaznak a csapatok és ügyfelek. Rám mindig számíthatsz a terepen.

Csáki Lívia

Senior Scrum Master, Mentor

Vezető mentorként tanítom és terelem a Scrum Mastereket. Emellett 5 éve veszek részt Agile transzformációs projektekben, mint senior Scrum Master.

Elek Tibor

Senior Scrum Master

A közösségen belül és a szervezet egészében fontosnak tartom a nyílt, transzparens párbeszédet, amely megteremti az emberek közötti bizalmat. 

Vesszős Péter

Senior Scrum Master, Product Owner

Az értékszállításhoz nélkülözhetetlen a fókusz és a csapaton belüli erős kohézió. Munkám során mindkettőre kiemelt figyelmet fordítok.

Kiss Sándor

Senior Product Owner, Scrum Master

4 éve üzleti elemzőként ugrottam fejest az agilitás világába, azóta PO-ként és SM-ként segítek a csapatoknak fókuszt tartani az értékszállításban.

Tornai Dávid

Senior sales & complex projects

Az értékesítési rendszerek és az értékszállítás folyamatainak összehangolása elengedhetetlen a fenntartható működéshez. Ez az én küldetésem.

Láng Vince

Scrum Master

Scrum Masterként nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy jó hangulatban teljen a közös munka. Ez nem csak a csapat hatékonyságát növeli, hanem a napi feladatok elvégzését is megkönnyíti.

Csata Balázs

Senior Scrum Master

A csapat értékszállításához  elengedhetetlen a fókusz, a transzparencia és az üzleti folyamatok ismerete. Ezeket képviselem Senior scrum masterként és product ownerként.