A senior csapat

Tornai Balázs

Senior Agile coach

20+ éve fejlesztett tudásra épít az a szervezeti transzformációs eszközkészlet, amit sikerrel alkalmaznak a csapatok és ügyfelek. Rám mindig számíthatsz a terepen.

Csáki Lívia

Senior Scrum Master, Mentor

Vezető mentorként tanítom és terelem a Scrum Mastereket. Emellett 5 éve veszek részt Agile transzformációs projektekben, mint senior Scrum Master.

Tornai Dávid

Senior sales & complex projects

Az értékesítési rendszerek és az értékszállítás folyamatainak összehangolása elengedhetetlen a fenntartható működéshez. Ez az én küldetésem.

Elek Tibor

Senior Scrum Master, mentor

A közösségen belül és a szervezet egészében fontosnak tartom a nyílt, transzparens párbeszédet, amely megteremti az emberek közötti bizalmat. 

Varjas Zoltán portrait

Varjas Zoltán

Agile launchpad product owner

A scrummastersuli és productownersuli képzett szakembereit támogatom, hogy olyan cégeknél tudjanak belépni az agilis világba, ahol komoly munkatapasztalattal bíró kollégákat keresnek Scrum Master vagy Product Owner pozíciókba.
András portré

Bence-Kiss András

Termék- és üzletfejlesztési menedzser

A termékek fejlesztésében és az üzletfejlesztésben támogatom a Balagile-com csapatát. Gyártó cégeknél és startup környezetben szerzett tapasztalatom mellett az agilis és scrum metodika elsajátítása a célom.