A senior csapat

Tornai Balázs

Senior Agile coach

20+ éve fejlesztett tudásra épít az a szervezeti transzformációs eszközkészlet, amit sikerrel alkalmaznak a csapatok és ügyfelek. Rám mindig számíthatsz a terepen.

Csáki Lívia

Senior Scrum Master, Mentor

Vezető mentorként tanítom és terelem a Scrum Mastereket. Emellett 5 éve veszek részt Agile transzformációs projektekben, mint senior Scrum Master.

Elek Tibor

Senior Scrum Master, mentor

A közösségen belül és a szervezet egészében fontosnak tartom a nyílt, transzparens párbeszédet, amely megteremti az emberek közötti bizalmat. 

Tornai Dávid

Senior sales & complex projects

Az értékesítési rendszerek és az értékszállítás folyamatainak összehangolása elengedhetetlen a fenntartható működéshez. Ez az én küldetésem.

Gencs Péter portré

Gencs Péter

KIEMELT STRATÉGIAI PARTNER - AGILE TESTING

Széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezem a KKV szektor szereplőinek IT területű fejlesztésében, több mint 15 éve foglalkozom szoftver- és IT infrastruktúra fejlesztéssel
 
Spann Richárd portré

Spánn Richárd

AGILEAN SZAKÉRTŐ, SCRUM MASTER

Több év Lean területen szerzett szakmai tapasztalat után végeztem el a Scrum master sulit és jelenleg a Balagile szerződött partnereként veszek részt a közös munkában. 

Varjas Zoltán portrait

Varjas Zoltán

Agile launchpad product owner

A scrummastersuli és productownersuli képzett szakembereit támogatom, hogy olyan cégeknél tudjanak belépni az agilis világba, ahol komoly munkatapasztalattal bíró kollégákat keresnek Scrum Master vagy Product Owner pozíciókba.
András portré

Bence-Kiss András

KIEMELT STRATÉGIAI PARTNER - Disraptors.tech

Célom, hogy a gyártóipar és a hardware startupok között hidat teremtsek, összekössem a két világot, aminek eredményeképpen még több innovatív termék kerüljön a boltok polcaira.

Kovács Márton portré

Kovács Márton

Scrum Master | Business Development Manager

Több éves kereskedelmi vezetői tapasztalatomra építve a Balagile sales és marketing folyamatainak fejlesztésén dolgozom, partnereinket pedig Scrum Masterként segítem különböző projekteken.

 
Tóth Péter portrait

Tóth Péter

Scrum Master | Sales Manager

Filmgyártásban szerzett több éves szakmai tapasztalatot követően lettem a Balagile Sales Managere.
Szeretek emberekkel foglalkozni, gyorsan megtalálom velük a közös hangot, Scrum Masterként feladatom segíteni az agilis csapatokat céljaik elérésében.

Bulány Gergely portré

Bulányi Gergely

Scrum Master

Kampányfőnökként több éves tapasztalattal a hátam mögött úgy döntöttem, elkezdem a Scrum Master sulit. Karrierváltás lett belőle, azóta pedig új hivatásként a Balagile csapatában dolgozom SM-ként.