Az Agilis, Lean és Digitalizációs átállás célja

A Lean és Agilis módszertanok eljárásai és eszközei adják a legjobb megoldásokat arra, hogy a piaci teljesítmény, a vevői- és munkavállalóli elégedettség fenntarthatóan növekedjen.

A transzformáció akkor sikeres, ha az új megoldások, termékek gyors fejlesztése mellett létrejön az ezeket hatékonyan kiszolgálni képes vállalati kultúra, stratégiai vezetés, operatív működés és digitalizációt támogató infrastruktúra. 

A jó érzés számunkra az, amikor látjuk ügyfeleinket szárnyalni!

Eszközeink a szervezeti transzformációban

Agilis és Lean Coachaink stratégiai partnereinkkel karöltve end-2-end megoldásokat szállítanak a vállalati monolit rendszerek agilizálásától, a leadership tréningeken keresztül, a csapat szintű operatív elemekig.
A Balagile csapata és partnerei végig is csinálják veled mindazt, amit a tanácsadások és képzések során átadtak.

Így támogatunk az átállás során

Agilis Coachokkal a szerevezeti akadályok elhárítására és a stratégiai vezetés fejlesztésére.
Scrum Masterekkel a transzparencia, a hatékonyság növelésére, az emberek jólétére.
Product Ownerekkel a termékek és szolgáltatások fejlesztésére és azok piaci teljesítményének növelésére.
Technológiai szakemberekkel a speciális vállalati, tesztelési és IT kihívások megoldására.

Az agilis átállás az üzletviteli tanácsadás, termék- és szolgáltatás fejlesztés, hardwer és szoftver iniciatívák mentorálása, és az AI, Machine Learning  és Big Data transzformációval lesz teljes. 

Büszkék vagyunk , hogy kiemelt stratégiai partnereinkkel az IT infrastruktúra kialakítását nagyvállalati környezetben, data mesh felépítését, automata tesztelés és devops kultúra eszközeinek bevezetését az értékszállítás minden szintjén ellátjuk. 

Magunkon alkalmazuk először az agilis transzparenciát. Csak addig dolgozunk Veled, amíg Te abból új tudást és üzleti eredményt tudsz felmutatni.

A lehető leghamarabb akarjuk elérni azt, hogy nélkülünk vigye tovább a szervezet a folyamatos fejlődés kultúráját és annak eredményeit.

Az alkalmazott módszertanokat minden szervezet működési és üzleti sajátosságaihoz igazítjuk. Nincs egy, mindenkinek jó dobozos megoldás.

Az Agile, Lean és klasszikus módszertanok eszközeit az igényeidre alakítjuk, és  a leghatékonyabb megoldást adjuk.

Célunk, hogy Te legyél a változás bajnoka. Szenior kollégáink segítségével mindenkinél gyorsabban válhatsz az új módszertanok mesterévé. Szakmai utadon bármikor és bármilyen körülmények között számíthatsz a Balagile csapatára.

Üzleti előnyök

Szolgáltatás módja:

Az Agile és Lean mindset mellé bevezetett eszközök átformálják a kollégák gondolkodását. A piaci eredményekre koncentráló keresztfunkcionális csapatokban dolgozó emberek,  a stratégia vezérelt termékfejlesztés, az üzletet értékszállítást támogató autonómia, szakmai elmélyülés és célok elérése miatt jelentősen elégedettebbek.  Ennek eredője az agilis szervezetek kiemelkedő üzleti növekedési potenciálja.

Arra koncentrálunk már a felmérési szakasz első lépéseiben, hogy már rövid távon is mérhető üzleti értékteremtési növekedést érjünk el. Miközben ezek realizálása zajlik, elkészül, és átadjuk a valódi tapasztalatokra támaszkodó transzformációs térképet is. Ennek segíségével lesz maximális kontrol a kezedben az átállás minden lépéséhez, eredményéhez.

olvass bele esettanulmányainkba, vagy NÉZD MEG azokat YOUTUBE CSATORNÁNKON

Agilis transzformáció

Visszahívunk!