Agilis transzformáció

A time to market verseny kivétel nélkül minden szektorban egyre kegyetlenebb.
Jelenleg a Lean és Agile módszertanok helyes alkalmazása a legjobb megoldás, ha verni akarjuk a piacot. Az Agile módszertanok a tudásalapú gazdaságban létező szervezetek legjobb eszköztára ahhoz, hogy mind a vevői, mind a munkavállalói elégedettség növekedjen.

A jó érzés számunkra az, amikor látjuk ügyfeleinket szárnyalni!

A jó érzés számunkra az, amikor látjuk ügyfeleinket szárnyalni!

Szenvedélyesen szeretjük a munkánkat és azokat az ügyfeleinket, akikkel jó dolgozni.
Sok tanácsadó sok okos dolgot mond, de… Mi valljuk, hogy a tudás átadása még nem elég. Ténylegesen végigcsináljuk veled amit tanítunk. Ha szeretnéd, összehozunk az ügyfeleinkkel is, és beszélgethettek azokról a problémákról, amik épp nálatok is kérdéseket vetnek fel.

Hogyan működik

Csapatunk minden tagja belső tanítvány. Ismerjük egymást, bízunk egymásban, és maximálisan tisztában vagyunk a saját korlátainkkal. Ezért megosztjuk a színpadot egymás között, hogy az ügyfeleink a legjobb megoldásokat kapják.

Többnyire havi fix költségkeretben állapodunk meg, és teljes transzparenciával dolgozunk: napi szinten számolunk el minden órával és eredménnyel.

Csak addig megyünk együtt, amíg az mindkettőnknek üzletileg és szakmailag is jó érzés. Feleslegesen egy percet sem költünk el senki idejéből.

Nincs hotelcsapda. Azaz 24 órán belül vonulunk le bármikor. Cserébe arra koncentrálunk, hogy már az első pár alkalom után amit tanítunk Ti is tudjátok nélkülünk.

Folyamatosan demózunk az eredményekből és folyamatosan egyeztetünk a következő lépésekről. 

Vízió és transzformációs stratégia idő, mire kialakul, de addig is úgy oldunk meg problémákat, hogy már rövid távon is lefordulnak üzleti haszonra.

Mi sem tudhatunk mindent. Azonban hihetetlenül értékes embereket ismerünk, akik szeretnek velünk és az ügyfeleinkkel dolgozni jól definiált problémákon. 

Így nem kell aggódnod: vállaljuk ha valamit nem tudunk, és be tudjuk vonni azt, aki egy-egy témában kiváló megoldást szállít neked.

A szolgáltatás módja:

Szolgáltatás módja:

Adj/keresünk három problémát, aminek a megoldásán keresztül elkezdjük a transzformációt.
Miközben ezeket megoldjuk, megismerünk és a tapasztalatok alapján elkészítünk neked egy transzformációs roadmapet.
Készülj: “GO” döntés esetén nem lassítunk! Kéthetente tervezünk és egyeztetünk, hogy a csapatunkból kiből mennyi munkára lesz éppen szükség.

Alapelv, hogy minél nehezebb a küldetés, annál kedvezmenyésebb az ár. 

Agile kkv transzformáció