Kihelyezett céges képzés

Átfogó agilis képzések céged igényeire szabva

Átfogó agilis képzések céged igényeire szabva

Komplex, 20+ év terepen szerzett tapasztalatát átadó képzéseink már másnap bevethető gyakorlati tudással vértezik fel kollégáid.

Tanfolyamaink tananyagát céged igényeihez igazítjuk, így valóban olyan szakemberekkel gazdagodhatsz, akik a vállalat által meghatározott célokért dolgoznak!

Miben számíthatsz a segítségünkre és mit nyersz vele?

Agilis szakértőket képzünk, akik a terméked vagy szolgáltatásod piaci teljesítményéért, minőségéért, valamint a csapatod hatékonyágáért felelősek. Segítségükkel rövidebb idő alatt leszel képes üzleti értéket szállítani ügyfeleidnek, akik ezáltal a valós igényeikre választ adó, hibátlan és magas minőségű munkát kapnak tőled.

Képzéseinket a cégedhez kitelepülve és annak egyedi jellemzőihez igazítva tartjuk, de igény szerint élő online tréningre is lehetőség van!

Product Owner képzés

BTC on the top

A Product Owner a termék piaci teljesítményének lelke, de nem csak ezért, hanem a termékfejlesztés prioritásainak helyes meghatározásáért és a termék üzleti érték teremtésének maximalizálásáért is felelős. Folyamatosan kutat és fejleszti a rá bízott terméket az Agile módszertannal összhangban.

A termék fejlődése jórészt azon múlik, hogy a különböző szereplőket mennyire képes motiválni a következő legjobb üzleti elképzelés irányába. Azért, hogy a fentiek működhessenek, a Product Owner a legszélésebb körű felhatalmazással bír a szervezetben a rábízott termék és erőforrások felhasználásáról. Mindenre megtanítjuk kollégád, hogy a termékfejlesztés mestere lehessen!

Scrum Master képzés

BTC ballon

A Scrum Master a fejlesztő csapatok és különféle projektek módszertani motorja. Annak ellenére, hogy nem technikai ember, támogató szerepén keresztül mind az üzleti stakeholderek, mind a csapatok nagyságrendekkel jobb értékteremtésre képesek.

A Scrum Master tanítja, kutatja és fejleszti az Agile módszertani gyakorlatokat, amiket be is vezet a szervezetben. Ezzel támogatja, hogy a csapattagok az igazán értékes feladatokkal foglalkozzanak kifáradás és kiégés nélkül. “Ennek mellékhatása” egy jóval egészségesebb és támogatóbb szervezeti kultúra megteremtése, mely nagyban segíti a munkaerő hosszútávú megtartását is.

Automata tesztelő képzés

BTC thumbs

Vezess be tesztautomatizációs folyamatokat vállalatodon belül, és szabadíts fel értékes fejlesztői munkaórákat a hatékonyság növelésével. Többszintű tesztelői képzésünk segítségével bármilyen előképzettség nélkül képezzük kollégádat olyan szakemberré, aki hatékonyan részt tud venni a termékfejlesztés minőségi követelményeinek ellenőrzésében, javításában.

Állás közvetítés

BTC space

Nincs olyan kollégád, akit átképeznél, de szükséged van prémium tudással rendelkező agilis munkaerőre? Ebben is segítünk! 

Nézz körül Agile Launchpad szolgáltatásunk oldalán és válogass minőségbiztosított szakembereink között!

További információkért keress minket telefonon vagy üzenetben és látogasd meg képzési oldalainkat is!

Balagile Corporate Training - Érdekelnek a részletek!

Visszahívunk!