Legyél te a legsikeresebb HR-es
a cégednél ezzel a módszerrel!

Az IT és a vezetőség is garantáltan elégedett lesz veled.

Hogyan lehet költséghatékonyan kezelni a felmerülő humán erőforrás igényeket? Új munkavállalókat kell toborozni vagy a képzés is lehet megoldás?

Ha az IT csapat nem agilisan szervezett, akkor a felmerülő humán erőforrás hiányra többnyire egyetlen válasz van: új szakemberek toborzása . Ez mindig a legdrágább megoldás és több ponton is terheli a szervezetet.

Agilis IT szervezet esetén nagyobb a mozgástér. A hatékonyság növelésével, a meglévő csapat is képes megbirkózni a kihívásokkal, több projektet is képes időre és sikeresen teljesíteni.

Megoldás: az agilis képzés

Levizsgázott, tettre kész Product Owner-rel vagy Scrum Master-rel erősítjük az IT csapatod moduláris képzéseink segítségével. Ezek nem 2 napos gyorstalpalók, hanem 15-20 alkalmas, a hazai élvonalt meghatározó képzések.

A vizsgák után kézzelfogható lesz, hogy mennyivel tudnak többet kollégáitok, ráadásul azt is megmutatjuk, hogy az eredményeiket hogyan tudjátok majd mérni és forintosítani. Így kevesebb erőforrás is elég lesz több feladat ellátására, az üzleti célok költséghatékonyabban és gyorsabban elérhetővé válnak.
És ennek te, kedves HR-es, leszel a forrása és mozgatója.

Az általad hozzánk küldött, a képzést sikeresen teljesítő kollégáitok valódi agilis change agenté válnak. Az így fejlesztett erőforrások házon belül is hitelesen implementálják az agilitást, és ha úgy alakul, később a piacon is növelik már önállóan ezzel a hírnevetek.

Csökken a fluktuáció

Az agilis csapatok és környezet megtartó ereje sokkal erősebb, mint a klasszikus működési modellnél > a toborzókon is kisebb a terhelés

Kisebb létszámú csapat

A képzéseknek köszönhetően kisebb csapat is el fogja tudni látni a korábbi feladatokat, vagy többet tud fenntarthatóan vállalni.

Tanuló szervezet

Képzett Product Ownerrel és Scrum Masterrel a termék fejlesztése gyorsabb. Ilyenkor a támogató területek is sikeresebbek. Te is. Képeztess velünk!

Gyors megtérülés

Első körben képzett Scrum Master-re és Product Owner-re lesz szükséged, nem agilis coach-ra. Vastag napidíj helyett házon belül felhasználható tudást adunk. Képzésünk éven belül megtérül.

Szakértőink szívesen segítenek neked. Írj nekünk, vagy kérj visszahívást!