További szolgáltatásaink:

Megtanítjuk, és elkészítjük veled a belső stakeholder kommunikációt és optimalizációs törekvéseket támogató ertéklánc térképet és elemzést, a mérési és döntéstámogató elemekkel együtt.

Product Owner iskola, Magyarország egyetlen 15 alkalmas intenzív alapozó, online képzése. 
Következő képzés: november 15.

Hogyan hasznosíthatják a hétköznapi gyakorlatban a Projekt- és Portfólió Menedzserek a közgazdaságtani elveket, gyakorlatokat. Kidolgozott matekpélda, képletek, számítások.

Scrum Mastereknek és Projekt Menedzsereknek ad üzleti döntéshozatal támogatásához mérési és reporting eszközt, elemzésekkel, grafikonokkal. Megtanítjuk kiemelkedő szinten és villámgyorsan használni azt,  és interpretálni az eredményeket.

Az agilis szerződéskötés az ügyfél és a szállító oldalon is a lehető legkisebb kockázatvállalást eredményezi, miközben garantálni tudja a folyamatos értékteremtés és szállítás feltételeit az agile és lean keretrendszerek segítségével.

Scrum Master iskola, Magyarország egyetlen 18 alkalmas intenzív alapozó, online képzése. Következő képzés: november 22.

Jelenleg a Lean és Agile módszertanok helyes alkalmazása a legjobb megoldás, ha verni akarjuk a piacot, mind a vevői, mind a munkavállalói elégedettség növekedése mellett.

remoteguru logo

Szervezeti és stratégiai szintű változások privát platformja, ami pár kattintással összeköt egy üzleti vagy agile guru tanácsadóval valós időben miközben az anonimitásod is garantálja.

© 2021