Agilis szakemberre van szükséged?

Kiképzett, vizsgázott Scrum Mastereink, Product Ownereink, Agile Coachaink bevetésre készen állnak!

Szolgáltatásaink és partnereink

Értéklánc fejlesztés

Megtanítjuk, és elkészítjük veled a belső stakeholder kommunikációt és optimalizációs törekvéseket támogató ertéklánc térképet és elemzést, a mérési és döntéstámogató elemekkel együtt.

PRODUCT OWNER suli LOGO

Product Owner Suli

Product Owner iskola, Magyarország egyetlen 15 alkalmas intenzív alapozó, online képzése. 
Következő képzés: november 15.

ProductFlow

Hogyan hasznosíthatják a hétköznapi gyakorlatban a Projekt- és Portfólió Menedzserek a közgazdaságtani elveket, gyakorlatokat. Kidolgozott matekpélda, képletek, számítások.

Scrum Mastereknek és Projekt Menedzsereknek üzleti döntéshozatal támogató mérési és reporting eszközt, elemzésekkel, grafikonokkal. Megtanítjuk kiemelkedő szinten és villámgyorsan használni azt,  és interpretálni az eredményeket.

Agile Contracting

Az agilis szerződéskötés az ügyfél és a szállító oldalon is a lehető legkisebb kockázatvállalást eredményezi, miközben garantálni tudja a folyamatos értékteremtés és szállítás feltételeit az agile és lean keretrendszerek segítségével.

Scrum Master Suli

Scrum Master iskola, Magyarország egyetlen 18 alkalmas intenzív alapozó, online képzése. Következő képzés: november 22.

Agilis Átállás

Jelenleg a Lean és Agile módszertanok helyes alkalmazása a legjobb megoldás, ha verni akarjuk a piacot, mind a vevői, mind a munkavállalói elégedettség növekedése mellett.

Agile HR

Hogyan lehet költséghatékonyan kezelni a felmerülő humán erőforrás igényeket? Új munkavállalókat kell toborozni vagy a képzés is lehet megoldás?​

Agile Launchpad logo

Agile Launchpad

Célja hogy a tanítványainknak a legjobb kapcsolódást, ügyfeleiknek pedig a közvetített kollégák legbiztonságosabb beválását és gyors szervezeti beilleszkedését biztosítsuk.

Agile Testing Logo

Agile Testing

Alakítsd ki saját golyóálló tesztelési stratégiád és szabadulj meg a hibajavítási költségektől velünk és az agilis módszertanokkal!

Felhasználói dokumentáció készítés​

Hogyan lehet költséghatékonyan kezelni a felmerülő humán erőforrás igényeket? Új munkavállalókat kell toborozni vagy a képzés is lehet megoldás?​